2010. szeptember 4., szombat

Tudásközpont: nyitás csak október 25-én

Igaz, hogy az egyetemi könyvtár honlapján már augusztus 24-én közzétették, de csak most vettem észre az új hírt, hogy a tervezett szeptember 13-a helyett csak október 25-től lesz elérhető mindenki számára az új könyvtár. Csóválhatnám a fejem, de már mindegy, inkább előre tekintek, bár azért az szomorú, hogy addig nem tudok onnan semmit sem kölcsönözni és az megint egy más kérdés, hogy a szeptember 30-án lejáró nyári pakkokat mikor kérik vissza, be kell-e vinni vagy a rendszer automatikusan meghosszabbítja október végéig?
Biztos kiderülnek ezek a dolgok, már csak azért is, mert nekem abban az üres épületben már lesz gyakorlatom szeptember közepétől! :D

Találtam egy jó oldalt, szép képek vannak benne az épületről kívülről-belülről és nyomon lehet követni, hogy 2010. 01. 11. óta hogyan haladt az építkezés.

Friss: október 30-ig érvényesek a meglévő kölcsönzések.

5 megjegyzés:

  1. Hú, az engem is érdekelne, hogy mi lesz a szept. 30-ig kivett könyvekkel... Nálam is van hat darab.

    VálaszTörlés
  2. @PuPilla: itt vagy a molyon úgyis megírom majd :)

    VálaszTörlés
  3. Milyen jó dolgom is van nekem :P

    VálaszTörlés
  4. Ezt az olyan bétékások szívták meg, mint jómagam, akik ebben a félévben kívánnak végezni, és október 29 a szakdolgozat leadási határideje. Olyan jó érzés látni a katalógusban, hogy a könyv megvan, bent van, csak éppen már beköttetni akarom a dolgot, mire hozzájuthatnék.
    Amúgy helló, a blogodat adta ki gugli barátom a "tudásközpont nyitás" szavakra.

    VálaszTörlés
  5. Ebben igazad van, eléggé példa nélküli a dolog, 2 hónapig nem elérhető a könyvtár a 3,5 hónapos szorgalmi időszakból, a szakdolgozókról nem is beszélve, de ez már így jött össze sajnos.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.