2011. február 16., szerda

Bryan Lee O'Malley: Scott Pilgrim bekeményít

Kapásból jól indult a kötet, örültem, hogy belekerült 8 színes oldal, jó volt így nézni a szereplőket, na meg passzolt is a tengerpartos hangulathoz. Sosem volt még ennyire kis aranyosan nyomi Scott, iszonyat amit képes művelni, de azért… Olyan átkötő jellege volt ennek a kötetnek, főleg az erős 3. után, nyár van, lógunk itt-ott, kicsit sok idejük volt töketlenkedésre úgy összességében mindenkinek, meg most az ex sem volt annyira átütő személyiség, de az azért dicsérendő, hogy O'Malley vette a bátorságot és most jó nagyot fordult a kocka az ex személyével kapcsolatban, mert azért amúgy elég jófiús az egész sorozat. :)

Update: mivel azóta elolvastam az 5. kötetet is, arra javítanék, hogy nem átkötő jellegű a kötet, hanem egyszerűen nyár-tematikájú, ebből következően lazább.

Fülszöveg: NYÁR VAN, de nincs idő a pihenésre! Scott Pilgrim és Ramona Flowers kapcsolata egyenesbe jön, legalábbis úgy tűnik, minden rendben van… A munkakényszer, az albérlet fenntartása és a folyamatosan támadó gonosz exek viszont pillanatok alatt kifilézik a nyugalom napjait. Üdvözlünk újra Scott Pilgrim világában, ahol most még több akcióval, feszültséggel, dupla katanával nyomuló fél-nindzsa csajjal és rockzenén hízó szerelemmel találkozhatsz!

Nekem ennyi: 8/10

Eredeti cím: Scott Pilgrim Gets It Together
Megjelenés: 2007
Fordító: Somogyi Péter
Kiadó: Nyitott Könyvműhely
A kiadás helye: Budapest

A kiadás éve: 2010

A kötés típusa: papírkötés

Oldalszám: 216 oldal

Ár: 1990,-

ISBN-szám: 978-963-310-022-3

2 megjegyzés:

  1. Kis inspiráció: http://olvasonaplo.freeblog.hu/archives/2011/02/18/Kedvenc_blog_dij/ :)

    VálaszTörlés
  2. @Lobo: jesszusom, mik vannak, és pont én, köszönöm szépen! :)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.