2010. augusztus 24., kedd

Költözködés a Tudásközpontba

Kezdőőődik! :) Visszaszámlálás megindult, várható nyitás 2010. szeptember 13-án, az épület nagyrészt kész van, legalábbis gondolom, a videó is ezt bizonyítja, már csak a könyveknek kellene átkerülniük. :D

Igazán irigylem volt tanáromat és a könyvtár igazgatónőjét, Dr. Fischerné Dr. Dárdai Ágnest, hogy nem kapott még idegösszeomlást a nagy stressz alatt (remélem), bár valószínűleg éppen emiatt lesz valakiből jó igazgató, mert ilyen képességekkel született, hogy átvészeli ezeket az időszakokat.

Továbbá ha valaki erős legény, de tényleg, és tengernyi szabadideje van, amiben jól le akar izzadni és hátfájást kapni (bár ha edz, akkor elkerülhető), akkor számára érdekes lehet ez a lehetőség.


(szerintem lesz majd tudósítás az első lépéseimről bent, meg képek és aztán folyamatosan a tapasztalatokról is)

2 megjegyzés:

  1. Épp ma láttam a költöztetős munkalehetőséget. Igazából mennék, de nem tudom, hogy az órarendem mellett be tudom-e vállani azt a 4 napot. Azért majd szerintem bemegyek megkérdezni, hogy hogy is van ez. :)

    VálaszTörlés
  2. 4 napon át napi 10 órában fizikai munkát végezni, hááát, te tudod, de szerintem itt tényleg a passzív félévesek az ideálisak, én mikor suli mellett csak heti 20 órában dolgoztam, azt is megszenvedtem (lelkileg is), pedig nem kötött volt a munkaidő. :S

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.